• Våra konsulter har kompetensen ni söker

  Våra konsulter har
  kompetensen ni söker

  "Vi är ett nätverk av redovisningskonsulter som värdesätter
  personligt engagemang".
 • Personligt engagemang

  Personligt engagemang

  "Accountify jobbar med digitala verktyg men framförallt har de ett personligt engagerade i mitt företag som hjälper oss att utveckla verksamheten"

Våra tjänster


Här har vi samlat ett utbud av våra tjänster. Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar.


Redovisningslösning

Tillsammans med er, utifrån era förutsättningar tar vi fram en redovisningslösning som passar ert företags specifika behov och budget!

Läs mer

Löneadministration

Vi levererar en trygg och effektiv löneadministration till ert företag. Frigör tid och modernisera er löneadministration.

Läs mer

Bokslut och Årsredovisning

Vi hjälper er i bokslut -och årsredovisningsarbetet. Vi har kompetensen för både det mindre(K2) och det större(K3) företaget.

Läs mer

Interimstjänster

Behöver er verksamhet någon som kan kliva in på heltid, deltid eller för en punktinsats? Accountify har ett nätverk av konsulter med bred erfarenhet som kan hjälpa er.

Läs mer

Rådgivning

Står ert företag inför en förändring, stor som liten, eller är det dags att se över en process? Team Accountify har bred erfarenhet och kompetens och hjälper er att komma fram till rätt beslut.

Läs mer

Skatterådgivning

Accountify bistår med upprättande av deklarationer och allmän skatterådgivning för att säkerställa att ni varken deklarerar för mycket eller för lite skatt.

Läs mer

Förenkla och frigör tid med MyAccountify

MyAccountify är en ekonomiportal som anpassas utifrån verksamhetens specifika behov. En digital redovisningslösning som underlättar hantering, uppföljning och administration för alla på företaget. Få full kontroll och frigör tid med MyAccountify idag. 

Läs mer

Formulär - Kontakt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!